iBeacons

Webinar over iBeacon technologie

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-unsplash

Het webinar over de iBeacon

Op onze website www.ibeacon-retail.nl kunt u elke week een webinar volgen over het onderwerp iBeacon technologie. Tijdens dit webinar krijgt u alle informatie over het gebruik van de iBeacon technologie en hoe u dit in uw leven of bedrijf kunt toepassen.

U kunt elke maandagochtend om 9.00 uur live bij deze leerzame ervaring zijn, gewoon via uw eigen computer en in uw eigen omgeving. En ondanks dat dit via een Internetverbinding gaat, is dit webinar gewoon interactief. U kunt tijdens de uitzending gewoon reageren met uw vragen en opmerkingen. Mis dit webinar dus niet!!

Webinar terug kijken

Als u niet in de gelegenheid bent om live met ons mee te doen op maandagochtend, dan kunt u het webinar later terugkijken op onze site. Hier kunt u ook eerdere webinars over het onderwerp iBeacon technologie terugvinden en bekijken (dan kunt u echter niet live reageren). Wij wensen u vast veel kijkplezier met onze webinars en vele leerzame uurtjes.

Betekenis webinar

Mocht u niet bekend zijn met de term webinar, dan leggen we hieronder nog even kort aan u uit wat een webinar is:

Een webinar is een soort lezing of workshop op Internet met als doel kennisoverdracht, in dit geval over het onderwerp iBeacons. De spreker van het webinar gebruikt een videorecorder, microfoon en/of de webcam om te communiceren met zijn of haar kijkers. Als deelnemer staat u eigenlijk alleen in contact met de spreker van het webinar en niet met de andere kijkers, maar u kunt gewoon uw vragen stellen of reageren op wat er voorbij komt. Het woord webinar is eigenlijk gewoon een samentrekking van de woorden web (www,dat is het Internet dus) en seminar. Zo eenvoudig is het!