Je bekijkt nu Simpel de Ultimaker S5 bedienen

Simpel de Ultimaker S5 bedienen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Printer

De Ultimaker S5 past precies in de lijn van wat deze fabrikant al eerder heeft geboden met andere modellen. Het heeft het 3D printen weer iets gemakkelijker gemaakt. Ook als gebruiker heb je hier een rol in. Doordat de printer in grote mate het proces zelf kan uitvoeren, is het veel beter mogelijk om te maken wat je wilt. Daarom is het zaak om alles uit de mogelijkheden die je hebt op het gebied van ontwerpen te halen. De precisie waarmee gewerkt wordt, maakt alles nog beter bereikbaar. De details die je aanbrengt kenmerken de S5.

Oog op de vernieuwingen
Innovatie is een woord dat opkomt wanneer het over de Ultimaker S5 gaat. Dat is immers ook een kenmerk van deze fabrikant. Het is er vooral op gericht om het printen makkelijker en leuker te maken voor de gebruiker van de 3D printer. Het is dan ook zo dat de techniek is aangepast aan wat de gebruikers ervan eisen. Dit heeft voor flinke ontwikkelingen in het printen in 3D gezorgd. Dat de printer het werk steeds meer zelf monitort is daarin ook een belangrijke zaak. Het aanbrengen van sensors maken een techniek als active levelling beter mogelijk.

Ontwikkelingen in het filament
De Ultimaker S5 is niet alleen maar gemakkelijker te gebruiken. Het is ook zo dat deze veel meer flexibel in te zetten is. Dat kan onder andere door de vele mogelijkheden met filament die geboden worden. Doordat in deze 3D printer met meer soorten materialen te werken is, is het ook beter mogelijk om allerlei soorten ontwerpen te maken. Dat is nog meer het geval doordat er ook met materialen door elkaar gewerkt kan worden. Elk detail is natuurlijk belangrijk. Daar het juiste type filament voor kunnen gebruiken is dan essentieel. De printer draagt daaraan nog beter bij.

Zelf de handen vrij hebben
Een ontwikkeling die ook weer verder is doorgevoerd in de Ultimaker S5, is het werken met sensors en automatisering. Doordat de printer nog beter in staat is om alles zelf te doen, is het voor de gebruiker ervan nog beter mogelijk om alles aan de printer over te laten. Meer dan het invoeren van het ontwerp is al haast niet meer nodig. De Ultimaker houdt dan zelf goed in de gaten of alles verloopt zoals dat zou moeten. Daarvoor heeft het allerlei innovatieve technieken in zich, onder andere op het gebied van levelling. Alles is mogelijk.

Koop de Ultimaker S5 hier!